Обратно към обявите

Търговски представител, гр. Исперих

Ref N 2021.07.21 Търговски посредник, гр. Исперих

Публикувана на: 21.07.2021
Валидност от: 21.07.2021 до: 21.10.2021

Отдел: Търговски посредници
Град: Исперих

Кандидатствай
Описание

Всеки от нас търси най-доброто място за работа. Място, където идеите наистина имат значение. В УниКредит инвестираме в таланта. Осигуряваме приятелска и подкрепяща работна среда, в която личните ценности са важни и могат да предизвикат промяна. Ценим баланса „работа – личен живот“. Тук всеки колега е личност и получава подкрепа да постига с ентусиазъм целите си, както в работата, така и извън нея. Сега можеш да си част от бъдещето, което да изградим заедно - в една международна група, където разнообразието е ценност. Имаш шанс да реализираш мечтите си, да оставиш следа. Да правиш важните неща.

Основни задачи и отговорности
    Сключва на договори с търговски партньори от името на УниКредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД; Установява и развива на успешни и трайни взаимоотношения с търговски партньори, които ползват потребителско и стоково финансиране като част от политиката си за продажба на продукти.
Изисквания
    Доказан опит в областта на продажбите; Силна мотивация; Ясни цели и амбиция за постигане на резултати; Способност добре да управлявате времето си и да организирате дейността си; Компютърна грамотност.
Информация за кандидатстване
    Мотивиращо възнаграждение обвързано с резултати; Как да кандидатствате: Изпратeте актуална автобиография и мотивационно писмо. Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени. Предоставянето на личните данни е доброволно, тяхното обработване, ползване в процеса по подбор и съхраняване ще се извършва в пълно съответствие със Закона за защита на личните данни. УниКредит Булбанк АД в качеството си на администратор, гарантира пълна защита на личните данни.