Back to positions list

Как да кандидатстваме

Регистрация

Моля попълнете формата за кандидатстване възможно най-пълно. Имате възможност и да прикачите подготвена предварително автобиография, но Ви съветваме да попълните в максимална степен информацията в посочените в бланката за кандидатстване полета. В същото време във всеки един момент ще имате възможност да влизате в профила си и да допълвате информацията там или да я обновявате.

Кандидатстване

След като сте си направили профил, можете да изберете позиции, по които да кандидатствате. Това става като натиснете бутон Кандидатствай, намиращ се на самата обява. Преди да приключите кандидатстването си, е необходимо да напишете мотивационно писмо с обозначено за това място. Информация за всички ваши кандидатствания можете да намерите в профила си. Молим Ви да се уверите, че цялата информация подадена като част от вашата кандидатура или регистрация, е точна и вярна.

Процес по подбор

След получаване на кандидатурата Ви, в рамките на един месец след изтичане на крайния срок на обявата ние разглеждаме вашето CV и минал опит, за да преценим до колко сте подходящ за определена позиция. След това ако отговаряте на посочените в обявата изисквания, представител на Човешки ресурси на УниКредит Булбанк ще се свърже с Вас. Следващата стъпка е серия от индивидуални интервюта с екипа Човешки ресурси, по телефона, чрез записване на видео интервю или на живо. В зависимост от позицията на този етап може да се наложи да попълните тест – професионален и/или психологически въпросник. След успешно представяне, ще бъдете интервюиран от съответния пряк ръководител. В процеса на подбор ще бъдат взети под внимание както вашия опит и образование, така и личните качества и потенциала за съвместимост с организационната култура на УниКредит Булбанк и нейните ценности. Обратна връзка ще получите официално при приключване на процедурата по подбор само ако сте от селектираните кандидати, с които е проведено интервю.

 

Frequently Asked Questions

В: Как мога да се свържа с представител на Подбора в УниКредит Булбанк? О: Можете да изпратите своите запитвания и въпроси на jobs@unicreditgroup.bg и представител на екип Подбор ще Ви отговори.

В: Колко често се обновяват обявите за свободни позиции на интернет сайта? О: Обявите за работа се публикуват при появата на вакантно работно или стажантско място и се свалят от сайта при избирането на кандидат. Всичко това се случва в реално време, затова Ви съветваме да следите новите обяви на сайта ни редовно.

В: Мога ли да изпратя своята автобиография по пощата? О: Свободни сте да изпращате автобиографията си в каквато форма предпочитате, но ние бихме желали всички документи да бъдат подадени чрез нашия онлайн регистрационен процес.

В: Трябва ли да изпращам автобиография за всяка позиция, от която се интересувам? О: Да, Вашата автобиография трябва да бъде подавана за всяка нова позиция, от която се интересувате заедно със специално съставено за позицията мотивационно писмо.

В: Как ще получа потвърждение, че документите ми са изпратени успешно? О: Ще получите автоматичен отговор веднага след като Вашата електронна кандидатура е получена. В случай, че Вашите опит, квалификация и образование отговарят на посочените в обявата, ще се свържем с Вас в рамките на до един месец след изтичане на обявата, за да проведем интервю.

В: Как мога да изтрия профила си? О: Можете да изтриете профила си като отидете в секция Управление на профила и изберете Изтриване на профила.

В: Какво става с моята автобиография, когато я подам онлайн? О: Вашата автобиография и информация за контакт пристигат по електронен път в отдел Човешки Ресурси на УниКредит Булбанк, където ще бъдат разгледани от нашите Експерти.

В: Какво да правя, ако забравя паролата си? О: Въведете потребителското си име и натиснете „Забравена парола”. Ще получите паролата си на посочения от Вас e-mail адрес.

В: Кой ще има достъп до моите документи и лични данни? О: Вашите данни ще бъдат видими само от представители на Човешки ресурси на УниКредит Булбанк и прекият ръководител, отговорен за конкретната позиция, за която кандидатствате.

Конфиденциалност на лични данни в онлайн мрежа

Информацията, която представяте е поверителна и попада под защитата на ЗЗЛД.
Банката се задължава да я използва единствено за целите на подбора.